четверг, 10 мая 2018 г.

Крем-бальзам Гаврилюка В.М.

КРЕМ-БАЛЬЗАМ
Антиоксидантний, антивірусний, антибактеріальний, зволожуючий, водо відштовхуючий, протизапальний, ранозагоювальний, знеболюючий, емульгуючий.
Має усі властивості бальзаму «Давид»
Рекомендується для усунення болю в м'язах, зв'язках при сильних фізичних навантаженнях; загоєнні рубців, ран, будь-яких опіків; лишаїв, екземи, псоріазу,
фурункульозу, пролежнів, трофічної виразки, розтяжки шкіри, порізів, тріщин на руках і ногах, на шкірі; дерматитах; незаживаючих, гнійних вогнепальних і післяопераційних ранах, пролежнях; для розгладження і омолодження шкіри - придає пружності, еластичності, ніжності, не дозволяє обвітрюватися.
Виготовлений із екологічно чистої, натуральної фіто-сировини по спеціальній технології.
Крем наносити на, попередньо вимиті, вражені, запалені, чи болючі місця, старанно втираючи, по мірі необхідності. Очікуванні результати уже за кілька застосувань.
Термін зберігання в темному, сухому прохолодному місці – необмежений. Віск і прополіс, є найкращими консервантами.
ЗАМОВЛЕННЯ ПРИЙМАЮТЬСЯ: тел. +38 (095) 156 32 78



ВІСК
Віск добре всмоктується шкірою і додає їй гладкого і ніжного вигляду, тому широко застосовується в косметичній медицині. нешкідливий для організму і є надзвичайно важливим засобом для збереження здоров’я і краси. Йому немає синтетичних замінників. До складу воску входять близько 300 різних речовин, серед яких переважають складні ефіри, вуглеводні, вільні жирні кислоти, мінеральні речовини.
Основою воску є складні ефіри утворені пальмітинової, неоцеротіновой і меліссіновой кислотами, церіловий і меліссіновим спиртами, містяться церотиновая, монтаніновая і олеїнова кислот;, неоцеріловий, монтаніновий спирти; церотіновая і меліссіновая кислоти
Віск — дуже стійкий і може зберігатися протягом сотень років, не втрачаючи своїх властивостей . Утворює тонкий непомітний захисний бар'єр, що не заважає кожному покрову дихати, захищаючи його від агресивного впливу навколишнього середовища, зменшуючи сухість і утримуючи вологу.
- має властивість притягувати молекули води, захищаючи епідермальний шар від зневоднення. уповільнює утворення зморшок, забезпечує гладкість і пружність шкірного покриву.
- включаючи мед і маточне молочко, віск має протизапальні, антибактеріальні, гіпоалергенні та противірусні властивості, що робить його потенційно корисним для лікування різних шкірних проблем. Він зцілює і мінімізує прищі і почервоніння, є прекрасною профілактикою вугрової висипки.
- містить велику кількість вітаміну А, одного з потужних антиоксидантів, який стимулює оновлення і регенерацію клітин, сповільнюючи тим самим старіння шкірного покриву.
- бореться з сверблячкою і лущенням шкіри. Його використовують для лікування ранок, сонячних опіків, екземи, виразок, передчасного старіння шкіри, для омолодження. 



ПРОПОЛІС
Містить, більше 50 речовин - 3 основні групи.
1. Рослинні смоли (38-60%)
2. Бальзами (3-30%)
3. Мед
4. Бджолине молочко.
5. Бджолину отруту.
- феноменальні з'єднання (флавоноїди і фенокислоти)
- Ферулова, кофейна, бензойна й інші кислоти є біологічно активними і мають антибактеріальні властивості.
- ферулова кислота стримує ріст грам-позитивним і грам-негативних бактерій.
- фенокислоти - сприяючи загоюванню різноманітних ран і виразок; мають сечогонні, капіляроукріплювальні й протизапальні властивості.
Калій, натрій, кальцій, фосфор, залізо, магній, хлор, алюміній, сірка, ванадій, цинк, марганець, мідь, ртуть, кремній, селен, цирконій, сурма, фтор, кобальт та інші зольні елементи активізують дію головних біологічних центрів організму.
марганець, цинк, мідь впливають на процеси формування, росту, розвитку і розмноження клітин, тканин м’язів, відтворюють кровообіг.
містить вітаміни B1, В2, Вб, А, Е, нікотинову, пантотенову кислоту.
Прополіс продовжує тривалість зберігання крему-бальзаму в десятка разів.



ПОЛИН
Містить ефірну олію, флавоноїди, дубильні речови́ни, лігнани, органічні кисло́ти, каротин і вітамін С, В6 А, сесквітерпенові спирти (абсинтин, анабсинтин та артабсинтин), сесквітерпенові лактони, туїловий спирт, вуглеводні (бізаболени, пінен, кадинен, феландрен, каріофілен та сепінен), кетон туйон, моноциклічні кетолактони тощо.
Має заспокійливі, протизапальні, антисептичні, проти виразкові властивості;
- застосовується забиттях, саднах, ранах, при укусах кома́х.
- при крововиливах на тілі внаслідок травм, при вивихах і розтягу сухожилків.



САФЛОРОВА ОЛІЯ
Має багато ненасичених кислот, що запобігає утворенню тромбів, поліпшує кровообіг.
- Високий вміст вітаміну E надає відмінних антиоксидантних властивостей.
- Відновлює, клітини шкіри і пошкоджених м’язів.
- Заспокійливі та антиоксидантні властивості допомагають у загоєнні ран, підсилюють регенерацію, знімають запалення.
- гальмує процес, передчасного старіння, появи зморшок, пом’якшує, розгладжує і гідратує (насичує вологою) шкіру. прискорює процес загоєння ран, знеболює.



ЛЛЯНА ОЛІЯ
Містить вітаміни групи В (В1, В2, В3, В5, В6, В9), входить багато мінералів і мікроелементів (кальцій, залізо, магній, фосфор, калій, цинк та ін.). Багата лігнанами
Властивості: знеболюючі, заспокійливі, загоювальні, антисептичні, вітамінні, регенеруючі.
- Фенольні сполуки рослинного походження, мають антиоксидантні та протипухлинні властивості;
- Лігнани, речовини, що входять до її складу, уповільнюють розвиток ракових клітин і сприяють зупинці росту пухлин;
- Поліненасичениі жирні кислоти омега-3 і омега-6, що не виробляються організмом, але, якраз з них, синтезуються усі інші необхідні жири.
- Застосовується для лікування опіків, для загоєння ран.
- використовується, як болезаспокійливий засіб, покращує процес регенерації шкіри, її пружність і еластичність.



ВЕДМЕЖИЙ ЖИР
Містить білки, бронхоламины, нуклеїнові кислоти, панаксозиди, цитамины, полінасичені кислоти.
- Застосовується для усунення болю в м'язах, зв'язках при сильних фізичних навантаженнях;
- при загоєнні рубців, ран, будь-яких опіків;
- при дерматологічних захворюваннях.
- лікування лишаїв, екземи, псоріазу, фурункульозу, пролежнів, трофічної виразки, розтяжки шкіри, порізів, тріщин на руках і ногах, на шкірі;
- важко заживаючих і гнійних вогнепальних і післяопераційних ранах, пролежнях.
- Розгладжує і омолоджує шкіру, придає пружності, еластичності, ніжності., не дозволяє обвітрюватися.



КУРКУМА
Відома, вирощується і використовується в Індії понад 5000 років.
Містить куркумін, ефірні олії , цукру , білки і смоли, необхідні мінерали і вітаміни
Куркумін - рослинний пігмент, що володіє антиоксидантними властивостями, не токсичний для людини, один з найсильніших природних протизапальних засобів,здатний нейтралізувати вільні радикали, хімічні речовини, які можуть пошкоджувати здорові клітини.
Антиоксидант, природний антибіотик з потужною протизапальною і протимікробною характеристикою.
Застосовується при лікування артриту, артрозу, коксоартрозу, запалення суглобів, відкритих ран. пролежнів, дерматитів, зменшує ранкову скутість і припухлість суглобів, полегшує ходьбу, запобігає раку, шкіри і кісток, захищає судини.



ЖИВОКІСТ
Містить алкалоїдів (лазіокарпін, циноглосин, алантоїн), дигалову кислоту, дубильні й слизисті речови́ни, аспарагін , холін, крохмаль, цукри, ефірну олію, невивчений глікозид.
Має протизапальну властивість, стимулює проліферацію клітин. Має протипухлинну дію. Застосовується при переломі кісток і пораненнях, виразці гомілки, при фурункулах, виразках і абсцесах.
Прискорює загоєння: при інфекційних тріщинах куточків рота, гнійничкових висипах (Impetigo contagiosa), запрілості (Intertrigo), тріщинах шкіри (Rhagades), трофічних виразках.





ЗАМОВЛЕННЯ ПРИЙМАЮТЬСЯ: тел. +38 (095) 156 32 78

Комментариев нет:

Отправить комментарий